Hoe werkt het?

Stap 1: Kies uw product

U kunt via de webshop een product uitzoeken en bestellen. U kunt hier betalen via verschillende methodes, waaronder iDEAL. Indien u graag meer details wilt geven over uw wensen voor uw aankoop, kunt u dit doen door contact op te nemen met Jisketins. Heeft u specifieke wensen, en kunt u dit niet vinden in de webshop? Neem ook dan gerust contact op. Bij Jisketins zijn we graag creatief bezig, dus de kans is groot dat we kunnen maken wat u voor ogen heeft.

Stap 2: Ontvang uw as-blikje

Zodra uw bestelling betaald is, stuurt Jisketins u een as-blikje toe. Deze moet u vulllen met crematie-as. Meestal is 1 theelepel crematie-as genoeg, maar grotere producten kunnen iets meer nodig hebben. Specifieke instructies worden met het as-blikje meegestuurd. 

Stap 3: Verzend uw as-blikje

Stuur het gevulde as-blikje terug in the bijgevoegde envelop. De kosten van deze verzending zijn bij de aankoop inbegrepen.

LET OP: uw product kan niet gemaakt worden totdat de as is opgestuurd. Voor een snelle verwerking van uw aankoop is het daarom belangrijk de as tijdig op te sturen.

Stap 4: Uw product wordt gemaakt

Zodra Jisketins de crematie-as heeft ontvangen, wordt uw product gemaakt. Ieder Jisketins product wordt handgemaakt voor u. Afhankelijk van het product dat u gekozen heeft, duurt dit proces meestal 1 tot 2 weken. Jisketins begrijpt dat uw product emotionele waarde heeft, en streeft ernaar om uw product zo snel mogelijk te leveren.

Stap 5: Voorproef van uw product

Jisketins vindt het belangrijk dat uw aankoop aan uw wensen voldoet. Indien u een product besteld heeft dat niet een standaard product van the webshop is, zal Jisketins een foto van het voorlopige product naar u sturen. U kunt dan aangeven of het aan uw verwachtingen voldoet. Indien dit niet het geval is, kunt u doorgeven wat u graag veranderd ziet aan het product.

LET OP: Dit gaat om subtiele veranderingen die overeenkomen met uw oorspronkelijke wensen. Het is niet mogelijk om tijdens deze voorproef uw wensen te veranderen, als dit betekent dat het product opnieuw moet worden gemaakt.

Stap 6: Uw bestelling wordt bezorgd

Zodra uw bestelling afgerond is, stuurt Jisketins het naar u op via the post. Het duurt dan meestal 1 a 2 werkdagen voordat uw bestelling aankomt.

Stap 7: Geef feedback

Jisketins begrijpt dat in deze tijd van rouw, uw hoofd er niet toe staat om reviews te geven over uw aankoop. Kleine lokale bedrijven zoals Jisketins zijn echter erg afhankelijk van positieve reviews en mond-op-mond reclame. Jisketins hoopt dan ook dat wanneer u zich weer wat beter voelt, u de tijd wilt nemen om feedback achter te laten op de website over uw ervaring met Jisketins.


Heeft u na het lezen van deze uitleg nog vragen? Neem gerust even contact op met Jisketins.